תאריך:17/01/2021
ד' שבט התשפ"א
מיקום:ב- ZOOM
תמונת אווירה לאירוע
מידע נוסף:

 

משגב מבשלת מטבח מקומי!

מזמינים אתכם להצטרף למפגשי קולינריה בזום לקהילת משגב בימי הסגר.

כל יום יערכו מפגשי זום עם תושבי משגב שפותחים את ביתם ומזמינים אתכם להצטרף אליהם במטבח למפגש בישול/אפיה משותף.

לקראת המפגש תשלח אליכם במייל רשימת מצרכים, וביום המפגש את הלינק לזום.

 

אז מה בתפריט?

מוסקה ופריקה בניחוח גלילי
ראשון בערב, 17/1 בשעות 18:00-19:30 - רג'א סוואייד

בישול בריא עם תמר רז
מאפה פטריות חובזה וסומאק, סלט עונתי לחורף, תבשיל בורגול עם מאש מבושל בקארי קוקוס
שני בבוקר, 18/1 בשעות 9:30-11:30 - תמר רז

מאסיה באהבה
מרק ״טום יאם״ חם ופיקנטי יחמם לכם את הסגר בניחוח תיאלנדי
שני בערב, 18/1 בשעות 18:30-19:30 - בני להט

פיצה במחבט
כל המשפחה מבשלת יחד
שלישי בערב, 19/1 בשעות 18:00-18:45 - אביגיל ואורית גלעד

בישול בריא עם תמר רז
מרק עדשים עשיר מבושל בבירה עם פטריות ותרד, קציציות ירק עם קינואה אפויות בתנור עם מתבל, סלט קישואיםזוקיני עם ציזיקי
שלישי בערב 19/1 בשעות 20:00-22:00 - תמר רז

עיגולים של שמחה - קובה מבית אמא
מנה מנחמת שנעשית בחדוות היצירה ועם הרבה אהבה-מרק קובה דלעת
רביעי בערב, 20/1 בשעות 17:00-18:30 - ענת ומעיין גילר

קינוחים באהבה
השילוש הקדוש - שוקולד, קצפת ותותים והפעם יחד עם מסקרפונה ועוגיות אוראו. אפשר ורצוי להכין עם הילדים.
חמישי בערב, 21/1 בשעות 18:00-19:30 - דסי שיין

שבת עם קבלות
זהר ועידן יכינו איתכם דג חריף וחלה שיהיה מה לטבול ברוטב, ועל הדרך נלרלר ונכיר את קיבוץ אשבל
שישי בבוקר, 22/1 בשעה 12:00 - זהר ועידן

יהיה מעניין ובעיקר טעים
מחכים לכם

למידע נוסף מלאו פרטים
שם: מייל:
טל: